Tätä mieltä: ”Kosken koirapuistosta”

0

Koskelle on puuhattu koirapuistoa jo kymmenen vuotta, mutta aina se on tyrmätty päättäjien toimesta. Koira ei ole ollut päättäjille tärkeä, koska he eivät itse omista koiraa. Paikkakunnalla on kymmeniä koirien omistajia, jotka kaipaavat yhteistä aluetta toiminnalleen. Itse en tällä hetkellä ole koiranomistaja, mutta en ole valtuustossa ajamassa omia asioitani, vaan kuuntelemassa kuntalaisten toiveita siitä, mihin verorahat halutaan käyttää.

Perussuomalaiset tekivät koirapuistosta aloitteen heti kuntavaalien jälkeen ja olimme toiveikkaita, jotta saisimme sellaisen. Suhtautuminen koirapuistoon on edelleen nihkeätä, mutta koiranystävät ovat nyt kokoontumassa yhteen ja saamme mahdollisesti vihdoin päätöksen sitä, miten pääsemme asiassa eteenpäin.

Koirapuistoyhdistyksen perustava kokous pidetään tänään kello 18 POP-pankin auditoriossa.

Pertti Kujala