Kuntalaiset antoivat ideoita Kosken Itsenäisyydenpuiston kehittämiseksi

0
Itsenäisyydenpuisto on Kosken koulukeskuksen parkkipaikan ja Koskentien välissä oleva nurmialue.
Itsenäisyydenpuisto on Kosken koulukeskuksen parkkipaikan ja Koskentien välissä oleva nurmialue.

KOSKI. Koskelaisille tehtiin kysely, jossa tiedusteltiin asukkaiden ideoita Itsenäisyydenpuiston kehittämiseksi. Tekninen johtaja Mikko Salmi kertoo, että vastauksia annettiin 122. Niissä toivottiin, että puistossa voisi viettää aikaa, käydä piknikillä ja ihastella luontoa. Vastausten perusteella koskelaiset haluavat puistoon varjoisia oleskelupaikkoja, penkkejä ja lisää puita.

Itsenäisyydenpuiston nurmialuetta rajaavat koulukeskuksen parkkipaikka, Lampitie ja Koskentie. Puisto sai alkunsa 1990-luvulla, kun kunnanvaltuutetut istuttivat sinne Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi puita.

Osa koskelaisista koiraharrastajista haluaisi perustaa Itsenäisyydenpuistoon koirapuiston. Mikko Salmen mukaan kunnan suunnitelmissa ei ole sijoittaa koirapuistoa Itsenäisyydenpuistoon. Kunnanhallitus on päättänyt, että koirapuiston paikka on Isokuovintien länsipuolella.

Juttua korjattu 8.5.2024 kello 10.30: Kunnanhallitus on osoittanut koirapuistolle paikan Isokuovintien länsipuolelta, ei Kuovintien länsipuolelta, kuten jutussa aiemmin kerrottiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän