Naputus: ”Varhan johtajat voivat näyttää esimerkkiä talkoovapaiden ottamisessa”

0

Hiljattain edesmennyt marttilalainen tohtori Lauri Heikkilä oli monin tavoin omaa ajatusmaailmaani lähellä, vaikken kaikesta aina samaa mieltä ollutkaan. Meillä oli luottamus ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Laurilla oli osaamista vaikka muille jakaa, mutta samalla vaatimattomuutta, jota toivoisi kaikille poliitikoille ja muillekin ihmisille.
Lauria kunnioittaen, hyvää matkaa tuntemattomaan.
Ilkka Soukka
Aura

Keskustanuorten linjaus seksityöstä maaseudun kantavana elinkeinona on nerokas. Se toisi väkeä, vipinää ja verotuloja kuivahtaneisiin kirkonkyliin. Asuntomarkkinat heräisivät ja ikärakenne nuorentuisi. Tapahtuisi juuri se kehitys, jota on tuloksetta yritetty kolmekymmentä vuotta.
Nykyaika kutsuu

Varhan johtajat voivat hyvin näyttää esimerkkiä talkoovapaiden ottamisessa ja lomarahojen muuttamisesta vapaiksi muille työtekijäryhmille. Kentän työntekijöitä tarvitaan kipeästi, ettei viattomat, kuten sairaat, vammaiset ja ikäihmiset kärsi.
Eija

Hyvä muistisääntö kaikille tekstiä tuottaville: aamu koittaa, mutta ihminen koettaa. Jopa ammattitoimittajatkin koittavat mitä milloinkin, vaikka he luultavasti tarkoittavat koettamista.
Harrastelija vain

Väärää uutisointia. Ei kunnanhallitus ole päättänyt koirapuiston sijoituspaikaksi Kuovintien länsipuolta, vaan Isokuovintien länsipuolta. Käsi pystyyn kaikki koiranomistajat, jotka kannattavat sitä paremmin lämpölaitoksen takana tunnettua paikkaa. Mitenkä mahtavat koirat ja koiranomistajat viihtyä, kun haketuskoneet ylittävät kaikki melurajat?
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Toimitus vastaa: Naputtaja on oikeassa tien nimestä. Jutussa puhuttiin virheellisesti Kuovintiestä vaikka todellisuudessa sijoituspaikka on Isokuovintien länsipuoli.
Viikkolehden toimitus


 

Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän