Auraan saadaan joko pumptrack-rata, liikennepuisto, viheralueiden ehostus tai musiikkitapahtuma

0

AURA. Auralaiset pääsevät äänestämään osallistavan budjetoinnin neljästä ehdotuksesta, mikä niistä toteutetaan. Ehdolla ovat pyöräilijöiden tasapainoa kehittävä pumptrack-rata, lasten liikennepuisto, puistojen ja viheralueiden parantaminen sekä musiikkitapahtuma.

Auran kunta on varannut vuodelle 2 024 osallistavaan budjetointiin 5 000 euroa. Budjetoinnin ensimmäisellä kierroksella kuntalaiset saivat vapaasti jättää ehdotuksia summan käyttämiseksi. Ehdotuksia tuli lähes 60 kappaletta. Niistä valittiin äänestykseen budjetin puitteissa toteuttamiskelpoiset ja eniten ehdotuksissa esiintyneet ideat.

Pumptrack-radan ja liikennepuiston toteuttaminen kaipaisivat osallistavan budjetoinnin lisäksi muutakin rahoitusta. Osallistavan budjetoinnin summan arvioidaan riittävän esimerkiksi Leader- tai muun hankkeen omavastuuosuudeksi.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän