Tätä mieltä: ”Pöytyän seurakunnalla valinnan paikka”

0

Pöytyän seurakunnan kannattaa miettiä tehtäväänsä (AVL 7.6.) ja tehdä selkeä valinta haluaako palvella seurakuntalaisia vai ”tuulivoimajobbareita”. Jos voimalat rakennetaan, huomaavat pöytyäläiset laajalla alueella, että heitä on harhautettu kaikissa hyvän lupauksissa. Kun mikään ei ole mitä luvattiin eikä mitään ole enää tehtävissä, haetaan syyllisiä maiseman ja hiljaisuuden pilaajien rakentamisesta.

Jos seurakunta on valtuuston joukossa syyllisten listalla, tulee eurojen sijaan ”lunta sakastiin”. Seurakunnalla ei ole varaa maallisen tavoittelulla menettää kasvojaan eikä yhtään veronmaksajaansa. Riskit ovat suuret ja ne realisoituvat varmasti, yhtä varmasti kuin tuhoutuu kaikki se maallinen, joka on toistaiseksi Pöytyän vahvuus ja vetonaula tulevaisuudessa.

Erkki Jaakola-Siimes

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän