Pöytyä Superpesiksen karsintaan

Kauden suosikin MansePP:n yllättäneet Pöytyän pelurit kokoontuivat iloiseen ryhmäkuvaan. Kuva: Timo Kesti.

PÖYTYÄ. Pöytyän miehet tekivät melkoisen yllätyksen pudottamalla kauden suurimman ennakkosuosikki MansePP:n Ykköspesiksen välierissä suoraan kolmessa ottelussa. Torstaina Kymppi-Katto Areenan 472 katsojaa elivät hienosti mukana tasaisessa ja vähäjuoksuisessa kamppailussa, jossa pienet marginaalit toivat lopulta voiton sitkeälle kotijoukkueelle.
Avausvuoropari meni molemmilta ilman juoksuja, mutta toisen tasoittavalla kotijoukkue siirtyi johtoon. Kolmannessa Manse onnistui tasoituksessa ja vuoropari näytti jo päättyvän tasatilanteessa, kun tasoittavalla lyöntivuoroon astui Tapio Mäkipää. Tapsa löi painepallon kolmoskopparille, jonka huolimaton kiinniotto tuotti kunnarin. Viimeisessä vuorossa Manse nousi kuitenkin tasoihin joten jakso tasattiin 2–2 lukemin.
Toinen jakso oli molemmilta vielä tarkempaa ulkopeliä, ainoa juoksu tuli vasta neljännen vuoroparin aloittavalla. Asialla oli jälleen tuttu pari: Marlo Jaakkola löi koukkunäpin, jolla Mikko Pauna ennätti kotipesään. Tasoittavalla Manse ei saanut kunnon painetta Pöytyän ulkokentälle ja näin riemastuttava voitto kotijoukkueelle avasi voitonjuhlat.

Lue lisää 22.8.2017 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot