Tampereen kahden kilometrin erkaantuminen paljastui yhden kilometrin virheeksi

Susanna Hagström osui paikalle, kun 126 kilometrin viitta vaihdettiin kaksi kilometriä pidempään. Virhe on kuitenkin vain yhden kilometrin suuruinen. Kuva: Susanna Hagström

AURA. Auran keskustan kiertoliittymään hiljattain vaihdetussa Tampereen kilometriviitassa on ely-keskuksen aluevastaava Kalle Peltosen mukaan yhden kilometrin virhe. Peltonen on nyt tarkistanut asian.

Auranmaan Viikkolehti kertoi aiemmin Tampereen erkaantuneen kilometriviittojen vaihdoksen yhteydessä kaksi kilometriä entistä kauemmas. Vanhassa viitassa Tampere oli 126 kilometrin päässä, uusi viitta kertoo matkaksi 128 kilometriä.

–Korjaamme sen (virheen), kun joskus tilaamme kyseiselle paikalle uuden merkin, Peltonen lupaa.

 

Katso aiempi juttu aiheesta tästä linkistä.

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot