Boksishop 2018 vaihtuva

Aurassa vietettiin Barbien Linnan juhlat – ota kuva itsenäisyyspäivän juhlinnastasi ja lähetä meille

100-vuotias Suomi innoitti Auran Kirkonkulman koululaisia tekemään installaation Barbien Linnan juhlista. Kuva: Tuukka Saarela

AURANMAA. Auran Kirkonkulman koululla ehdittiin jo viettää Linnan juhlia – nimittäin Barbien Linnan juhlia. Kirkonkulman koululaiset valmistautuivat itsenäisyyspäivän viettoon ja 100-vuotiaan Suomen juhlintaan tekemällä tyylikkään installaation. Opettaja Anu Manner-Holma auttoi oppilaiden tuomien nukkien asettelussa.

 

Lähetä kuva juhlatunnelmista

Kuinka sinä juhlit 100-vuotiasta Suomea? Oletko katsomassa itsenäisyyspäivänä kunniavartiota tai seppeleenlaskua sankarihaudalla, mukana jossakin itsenäisyyspäivän juhlassa vai vietätkö omia itsenäisyyspäivänjuhliasi? Kaipaamme lukijoiden kuvia Auranmaan juhlista ja juhlatunnelmista.

Jotta saisimme Auranmaan juhlahumun koko runsaudessaan lehteen, keräämme perjantain 8.12. lehteen lukijoiden kuvia Auranmaan alueen juhlinnasta.

Ota juhlahumusta kuva ja lähetä se torstaiaamuun 7.12. kello 8:aan mennessä osoitteeseen toimitus@avl.fi. Muista kertoa, millä paikkakunnalla ja mistä juhlasta tai tapahtumasta kuva on otettu sekä keitä henkilöitä kuvassa mahdollisesti on. Muista kertoa myös oma nimesi ja postiosoitteesi.

Lähetä vain yksi tai kaksi parhaaksi katsomaasi kuvaa. Jotta kuvasta saa painokelpoisen, tulee kuvatiedoston olla vähintään 800 kilotavun suuruinen.

Julkaistuista kuvista lähetämme kuvaajalle palkkioksi ensi vuoden seinäkalenterin.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot