Boksishop 2018 vaihtuva

Päiväkerhoon kaivataan lisää lapsia

Emma Heinonen kokosi palapelejä kerhomamma Kyllikki Mäntysen kanssa viime keskiviikon päiväkerhossa.

LIETO/Tarvasjoki. Seurakuntien päiväkerhojen lapsimäärät ovat vähenemässä. Auranmaan seurakunnista Tarvasjoen kappeliseurakunnassa lapsimäärä on hiljalleen hiipunut niin alhaiseksi, että kerhojen jatkoa joudutaan miettimään.

Liedon seurakunnassa päiväkerhojen osallistujien minimäärä on seitsemän lasta. Tarvasjoen kerhoissa on tänä syksynä ollut 5–9 lasta. Kerhojen toiminta voidaan lopettaa kirkkoherran viranhaltijapäätöksellä, mutta kappalaisen Outi Niiniahon mukaan kerhot ovat saaneet luvan jatkaa ainakin kevääseen. Ensi syksynä tilannetta harkittaneen uudelleen, kun nähdään päiväkerhoon ilmoittautuneiden määrä.

Päivähoito on yksi iso tekijä, joka on vähentänyt päiväkerhojen lapsimääriä. Tarvasjoella lapsia kuljetettiin päiväkerhoon myös päivähoidosta, mutta päiväkodin tultua enää perhepäivähoitajat jatkoivat perinnettä.

 

Lue lisää 05.12.2017 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot