Boksishop 2018 vaihtuva

Auranmaan ja Liedon väkiluvut menevät samaan tahtiin eri suuntaan

AURANMAA. Auranmaan väkiluku väheni tammikuussa yhtä paljon kuin Liedon väkimäärä kasvoi. Muutos oli 13 henkeä joulukuun lopun tilanteeseen verrattuna. Auranmaan väkiluvuksi kirjattiin 18 133.

Auranmaan kunnista yksikään ei tammikuussa päässyt plussalle, mutta Aurassa ja Oripäässä väkiluku pysyi sentään ennallaan. Pöytyän väkiluku oli Tilastokeskuksen mukaan tammikuun lopussa 8 417 (-7), Auran 3 991 (0), Kosken 2 356 (-4), Marttilan 1987 (-2) ja Oripään 1 382 (0).

Lietolaisia oli tammikuun lopussa 19 613 (+13). Loimaan väkimääräksi laskettiin 16 133 (-27).

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot