Boksishop 2019 vaihtuva

Lastentarhanopettajille halutaan palkankorotus

Aurassa ja Pöytyällä kerättävät adressit ovat osa Ei leikkirahaa -kampanjaa, jolla pyritään lastantarhanopettajien palkankorotukseen.

AURA, PÖYTYÄ. Aurassa ja Pöytyällä on käynnissä nimien keräys kuntalaisaloitteeseen, jolla pyritään lastentarhanopettajien palkankorotukseen. Pöytyällä adressi on netissä osoitteessa kuntalaisaloite.fi ja Aurassa nimiä kerätään paperiversioon Pääskynpesän päiväkodissa, Päiväkoti Kurjessa, Puukoulussa sekä Auran Aarteissa.

Adressit liittyvät Ei leikkirahaa -kansanliikkeeseen, joka käy kampanjaa lastentarhanopettajien palkkojen puolesta muun muassa Facebook-ryhmässään. Helsingissä on myös osoitettu mieltä palkkoihin liittyen ja toinen mielenosoitus pidetään lauantaina. Kampanjan tarkoitus on pitkällä tähtäimellä nostaa koko varhaiskasvatuksen työntekijöiden palkkatasoa.

Aurassa adressia ovat puuhanneet Pauliina Holppi ja Piia Laaksonen, Pöytyällä Jaana Ojuri ja Laura Mahosenaho. Heidän mukaansa lastentarhanopettajien palkat ovat Auranmaalla samoin kuin koko maassa liian alhaisella tasolla. Tavoitteena on nostaa palkat opettajien palkkatasolle.

 

Lue lisää 20.04.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot