Boksishop 2019 vaihtuva

Khronoksen talo esillä Helsingin Taidehallin näyttelyssä

Khronoksen talo on ihmisiltä suljettu tila, jonka luonto saa ottaa vapaasti haltuunsa. Kuva: IC-98

PÖYTYÄ, HELSINKI. Pöytyän Ordenojalla aivan vanhan Pöytyän ja Yläneen rajalla sijaitseva Khronoksen talo on saanut rapistua rauhassa kohta kaksi vuotta. Vuonna 1942 rakennettu Päivölän tila on aidattu, mutta porttia ei ole. Ajatus on, että aika saa asua paikalla ihmisen koskematta ainakin tuhat vuotta.

Hankkeen takaa löytyy taiteilijaryhmä IC-98 eli turkulaiset kuvataiteilijat Visa Suonpää ja Patrik Söderlund.

Nyt Khronoksen taloa tehdään tunnetuksi myös Helsingin Taidehallissa, jossa avautuu IC-98:n näyttely. Näyttelykävijät pääsevät liikkumaan Khronoksen talon ympäristössä virtuaalilasien avulla. Hanketta esitellään myös dokumentein ja valokuvin.

 

IC-98:n näyttely Helsingin Taidehallissa 26.5.–5.8.

 

Lue lisää 25.05.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot