Boksishop 2019 vaihtuva

Oripään palvelukeskuksen keittiö yhden työntekijän harteille

Taina Isotalo on järkyttynyt kunnanhallituksen päätöksestä vähentää työntekijöitä palvelukeskuksen keittiöstä.

ORIPÄÄ. Oripään palvelutalon keittiössä ollaan kauhuissaan kunnanhallituksen päätöksestä vähentää väkeä keittiöstä. Kunnanhallituksen ruokapalveluselvityksen pohjalta tekemän päätöksen mukaisesti palvelukeskuksen keittiöstä lakkautetaan toinen keittäjän toimi.

Palvelukeskuksessa työskentelee syyskuun lopusta lähtien arkena että viikonloppuna yksi henkilö.

–Tuntuu tosi typerältä, palvelukeskuksen ruokapalveluesimies Taina Isotalo puuskahtaa ja kritisoi, että vähennyksestä on päätetty tuntematta keittiön arkea.

Palvelukeskus valmistaa päivittäiset ateriat 60 ruokailijalle, joista parillekymmenelle ateriat kuljetetaan kotiin. Kesän aikana palvelukeskuksessa valmistetaan myös päiväkotilasten ruuat, mikä kaksinkertaistaa valmistettavan ruuan määrän. Kesälomasijaista ei Isotalon mukaan tästä huolimatta ole palvelukeskuksen keittiöön saatu, mutta kunnan kesätyöllistämästä nuoresta on apua.

Ruokapalveluselvityksen tehneen Damico Oy:n Minna Dammertin ehdotusta kotiateriapalvelun lopettamisesta Oripään kunnanhallitus ei hyväksynyt, vaan päätti lähettää asian sosiaalilautakunnan valmisteltavaksi. Dammert on arvioinut, että ruokapalveluihin tehtävillä muutoksilla voidaan saavuttaa kymmenien tuhansien eurojen säästöt.

 

Lue lisää 15.06.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot