Boksishop 2018 vaihtuva

Kuljettaja loukkaantui risteyskolarissa Mellilässä

Betoniauto kellahti törmäyksen jälkeen heinäpellolle. Kuva: Simo Päivärinta.

LOIMAA/Mellilä. Henkilöautoa kuljettanut mies loukkaantui henkilöauton ja betoniauton risteyskolarissa Mellilässä Koskentiellä keskiviikkona iltapäivällä.

Törmäys sattui Koskentien ja Kallioniementien risteyksessä. Kallioniementietä tulleen henkilöauton kuljettaja ei jostain syystä huomannut Koskentietä Mellilän suunnasta tullutta betoniautoa, joka pystyi vähän väistämään niin, ettei törmännyt suoraan henkilöauton kylkeen. Henkilöauto paiskautui osuman voimasta ojaan ja tyhjä betoniauto kellahti kyljelleen pellolle tien toiselle puolelle.

Henkilöautoa kuljettanut vanhempi mies vietiin sairaalahoitoon, betoniauton kuljettaja ei saanut vammoja. Molemmat autot vaurioituivat hinauskuntoon. Paikalla oli betoniauton nostotöiden takia liikenteenohjaus yli kahden tunnin ajan. Onnettomuus sattui iltapäivällä vähän ennen puoli neljää.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot