Boksishop 2018 vaihtuva

Elokuun iltapäivä kutsuu Yläneen Museomäelle

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneen Kotiseutuyhdistys juhlistaa 60-vuotista taivaltaan Elokuun iltapäivän merkeissä sunnuntaina. Luvassa on musiikkipitoista ohjelmaa ja aiheeseen liittyen ripaus muisteloja menneiltä vuosikymmeniltä.

Esiintymislavalle astelevat Yläneen soittokunta, Yläneen kirkkokuoro, kaksi eläkeläisten lauluryhmää, Mieskvartetti sekä lauluryhmä Typykät. Vierailevana ohjelmavahvistuksena ääneen pääsee hupaileva lausuntaryhmä Allit, joka koostuu neljästä äidinkielenopettajasta sekä tarvittaessa yhdestä monitoimimiehestä.

Kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Arimo Helmisaari haastattelee pitkään yhdistyksen riveissä vaikuttaneita Soile Teinilää ja Päivi Erävettä, joilla riittää kerrottavaa matkan varrelta.

Yli-Jokelan pirtissä pyörii Veikko Lahtisen kokoama diaesitys Museomäen rakennusvaiheesta. Kotiseutuyhdistys tarjoaa kaikille vierailijoille pullakahvit.

 

Elokuun iltapäivä Yläneen Museomäellä sunnuntaina 12.8. klo 13. Lisätietoja www.museoylane.fi

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot