Boksishop 2019 vaihtuva

Kosken paloaseman rakentaminen halutaan aloittaa ensi vuonna

KOSKI. Kosken tekninen lautakunta aloittaisi uuden paloaseman rakentamisen ensi vuonna. Lautakunta esittää, että paloaseman rakentamiseen varattaisiin ensi vuodeksi 500 000 euroa. Vuoden 2020 taloussuunnitelmaan lautakunta esittää paloaseman rakentamiseen 700 000 euron määrärahaa.

Lautakunnan ensi vuoden talousarvioesitys pitää sisällään myös päiväkoti Naavatassun jäähdytyslaitteiston hankinnan. Vuosi sitten valmistunut päiväkoti jätettiin varustamatta tuloilman jäähdytyslaitteistolla. Kulunut kesäkausi osoitti päiväkodin sisätilojen tarvitsevan jäähdytystä.

Tekninen lautakunta esittää, että tuloilmanlaitteiston jäähdytyksen rakentamiseen varataan ensi vuoden talousarviossa 45 000 euroa.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot