Boksishop 2018 vaihtuva

Puutarhajätteen vastaanottopiste avautuu keskiviikkona Koskella

Puutarhajätteen vastaanottopisteeseen tulee omat osiot lehdille ja oksille. Alueet on merkitty kyltein.

KOSKI. Koskelaiset saavat uuden palvelun keskiviikkona, kun jätevedenpuhdistamolla avataan puutarhajätteen vastaanottopiste.

Tarkoitus on, että paikka tulee olemaan avoinna vähintään kuukauden päivät syksyisin ja keväisin. Piste on auki keskiviikkoisin ja torstaisin kello 12–18 sekä lauantaisin kello 9–12. Muina aikoina jätevedenpuhdistamolle johtava tie pidetään suljettuna. Tänä vuonna piste on tarkoitus pitää auki 27. lokakuuta saakka.

Piste on maksuton eikä siellä ole henkilökuntaa. Tallentava kameravalvonta sen sijaan on.

Kosken tekninen johtaja Mikko Salmi kuitenkin toivoo, että puutarhajäte kompostoitaisiin ensisijaisesti omalla kiinteistöllä, jos se on mahdollista.

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot