Boksishop 2019 vaihtuva

Koskella on tullut ilmi kolme peuran salakaatoa

KOSKI. Koskelta on syksyn mittaan löytynyt yhteensä kolme kuollutta peuraa, joiden epäillään joutuneen salametsästäjien kaatamiksi. Näistä kaksi on löytynyt Pirttimäestä ja kolmas Verhonkulmalta.

Kosken Eränkävijöiden metsästyksenvalvoja Seppo Syrjälä kertoo ensimmäisen, päähän ammutun peuran vasikan löytyneen syys-lokakuun vaihteessa Pirttimäestä. Sieltä löytyi myös marraskuun puolivälissä lapaan ammuttu vasikka. Samoihin aikoihin lapaan ammutun peuranvasikan raato löytyi myös Verhonkulmalta. Kaikki kuolleet eläimet löydettiin pelloilta.

Kuolleet eläimet ovat löytyneet vasta muutamien päivien kuluttua niiden kuolemasta, joten tuoreita vihjeitä eläinten ampujista ei ole saatu.

Syrjälä toivokin henkilöiden, jotka ovat nähneet metsäauto- tai muilla pikkuteillä epäilyttävän oloisia autoja, ottamaan yhteyttä joko poliisiin tai Kosken Eränkävijöihin.

Vihjeet olisivat tärkeitä, sillä Syrjälä epäilee, etteivät nämä salakaadot jää ainoiksi, jos tekijöitä ei tavoiteta.

Koskella tuli viime metsästyskaudellakin ilmi kolme luvatonta metsästystä. Metsästä löytyi tuolloin pienoiskiväärillä ammuttu kauris, pienillä hauleille ammuttu peura sekä toinen peura, josta löytyi sen kaataneen metsästäjän luodin lisäksi ylimääräinen luodinreikä.

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot