Oripää sai musikaalisen kirkkoherran

0
Irina Kaukinen kehuu Oripään kirkkoa kodikkaaksi.
Irina Kaukinen kehuu Oripään kirkkoa kodikkaaksi.
Irina Kaukinen kehuu Oripään kirkkoa kodikkaaksi.

ORIPÄÄ. –Kirkon täytyy olla siellä, missä ihmistenkin, Oripään kirkkoherran viransijaisuuden tänään aloittava Irina Kaukinen miettii.

Kaukisen pesti kestää kolme kuukautta, mutta ainakin tällä hetkellä hän olisi innokas jatkamaan Oripäässä pidempäänkin. Kaukisen virkavelvollisuudet alkavat hautajaisilla, sunnuntaina edessä on vauvakirkko.

Kaukinen toteaa, ettei nuorena tyttönä Pöytyältä Oripään kautta Valasrannan tansseihin kulkiessaan olisi arvannut vielä työskentelevänsä niin Pöytyän ja Yläneen kuin Oripäänkin seurakunnissa. Kaukisen tie Oripään vs. kirkkoherraksi alkoi opiskelusta kanttoriksi.

Lue lisää 31.1.2014 lehdestä