Kuntalaisia kuullaan kuntalaiskahvilassa

0
Petri Jääskeläinen kallistuisi Liedon suuntaan. Jääskeläinen toivoo palvelujen säilyvän Tarvasjoella jatkossakin.
Petri Jääskeläinen kallistuisi Liedon suuntaan. Jääskeläinen toivoo palvelujen säilyvän Tarvasjoella jatkossakin.
Petri Jääskeläinen kallistuisi Liedon suuntaan. Jääskeläinen toivoo palvelujen säilyvän Tarvasjoella jatkossakin.

TARVASJOKI. Auranmaan Viikkolehti jalkautui keskiviikkona haastattelemaan tarvasjokelaisia kuntaliitoskuvioista. Monenlaisia mielipiteitä kuultiin Tarvasjoen tulevaisuudesta. Lisää mielipiteitä kuullaan tänään Tarvasjoen koululla kello 18 alkaen pidettävässä kuntalaiskahvilassa. Kuntalaiskahvilan kuulumisista voit lukea tuoreeltaan Auranmaan Viikkolehden nettisivuilta perjantaina iltapäivällä sekä tiistain lehdestä. Katugallupista juttua jo huomisessa lehdessä.

Lue lisää 21.03.2014 lehdestä