Yli 20 taitajaa mukana Mellilän pajapäivässä

0

LOIMAA/Mellilä. Mellilän palloiluhallissa järjestetään ensiviikon sunnuntaina Pajapäivä, jossa yli 20 eri käsityötaitojen tekijää opastaa työpajoissa väkeä muun muassa helmitöihin, paperi- ja kierrätysaskarteluun ja huovutukseen.
Itse tapahtuma on maksuton, mutta osa pajoista voi periä tarvikemaksun.
Tapahtumassa on myös myytävänä muun muassa kankaita, käsi-, puu- ja nahkatöitä, tekstiilejä, koruja, sisutustuotteita ja kukkia. Paikalla on myös käsityökahvila, johon voi ottaa mukaan oman käsityönsä.
Pajapäivään liittyy myös hyväntekeväisyyskampanja, jossa kerätään syto-pipoja ja rannekkeita Tyksin syöpäosastoille.
–Valmiita pipoja ja rannekkeita voi tuoda pajapäivään tai niitä voi neuloa siellä käsityökahvilassa. Teko-ohjeita saa pajapäivästä ja myymälästäni Rouva Pyrystä Loimaalta. Ohjeita löytyy myös internetistä, kertoo yhdessä Mellilän kyläyhdistyksen kanssa pajapäivää järjestävä Taina Ojala.

Pajapäivä Mellilän palloiluhallissa, Melliläntie 65, sunnuntaina 6.4. kello 13–17.