Auran viljelypalstat kaipaavat ottajia

0
Auralainen Kimmo Rajala odottaa, että saisi iskeä lapion viljelypalstalleen.
Auralainen Kimmo Rajala odottaa, että saisi iskeä lapion viljelypalstalleen.
Auralainen Kimmo Rajala odottaa, että saisi iskeä lapion viljelypalstalleen.

AURA. Auralaisilla on vielä muutama päivä aikaa varata oma puutarhaviljelypalsta kunnan mailta. Tähän mennessä varauksia on tullut vain yksi ja vaadittaisiin vielä ainakin kaksi halukasta, jotta viljelyalue toteutetaan.
Palstan varannut Kimmo Rajala suunnittelee omalle aarin ruudulleen juures- ja salaattimaata.
–Perunoita, porkkanoita, tilliä, salaattia, mitä nyt sattuu löytymään, hän sanoo.
Kunnan matonpesupaikan lähellä, Hakatien päässä sijaitsevalla viljelymaalla on 12 viljelypalstaa, aarin kukin. Vuokra kasvukaudelta on 20 euroa. Kunta muokkaa maan keväällä, mittaa sekä numeroi palstat ja toimittaa paikalle kasteluvesisäiliön.
Palstoilla saa viljellä kaikkia yksivuotisia kasveja. Kunta on vuokrannut palstoja tätä ennen kahtena kesänä. Tekninen lautakunta on päättänyt, että palstat toteutetaan, jos vähintään kolme kuntalaista varaa itselleen palstan huhtikuun loppuun mennessä.

Lisätiedot ja varaukset Auran kunnanvirastosta: 040 127 2914

 

Lue lisää 29.04.2014 lehdestä