Kodittomat ja Villa Rose rokkikouluun

0
Kodittomat soittaa trash-metallia modernein vaikuttein. Kuva: Lotta Valtanen
Kodittomat soittaa trash-metallia modernein vaikuttein. Kuva: Lotta Valtanen
Kodittomat soittaa trash-metallia modernein vaikuttein. Kuva: Lotta Valtanen

TURKU, KOSKI, MARTTILA. Koskelta ja Marttilasta ponnistava Kodittomat-metallibändi sekä yläneläinen rokkibändi Villa Rose ovat päässeet Turku Rock Academyyn. Kyseessä on Turun kaupungin nuorisoasiainkeskuksen luotsaama, kaksi vuotta kestävä rupeama, jolloin bändi saa maksutonta opastusta musiikkibisneksestä ja musiikin tekemisestä.

Kodittomien vokalisti-kitaristi Vilpertti Salminen on rokkikoulupaikasta riemuissaan.

– Tämä on järkyttävän hienoa, tosi iso juttu meille. Saadaan tehdä ilmaiseksi sinkku, meitä markkinoidaan ja mainostetaan, tulee keikkoja ja mahdollisuuksia verkostoitua alan ihmisten kanssa, hän luettelee.

Rock Academyyn pääsevät kuusi bändiä valitaan Turku Bandstand -kilpailun osallistujista. Kodittomat tuli viikko sitten viikonloppuna Turun Klubilla pidetyssä finaalissa toiseksi. Pop-rockia soittava Villa Rose pääsi kilpailussa välieriin saakka.

Lue lisää Rock Academysta ja bändien kuulumisista tiistain Viikkolehdestä!

 

Lue lisää 8.4.2014 lehdestä