Kunnanvirastossa käkätetään

0
Kyöpelivuorelle matkajat poikesivat Kyrössä.
Kyöpelivuorelle matkajat  poikesivat Kyrössä.
Kyöpelivuorelle matkajat poikesivat Kyrössä.

PÖYTYÄ.Pöytyän kunnanviraston Kyrön palvelupisteessä on pääsisäisenalusviikoilla näkynyt useampiakin noitia. Viraston henkilökunta ei ole omaksunut uutta palvelumentaliteettia, vaan noidat lentävä kunnanviraston eteisaulan kattoon kiinnitetyssä, joulusomistuksista säästetyn koivun oksistossa.
–Pirjo Haakana ja Eija Mäkinen ideoivat ja tekivät tämän viraston piristykseksi, ja innostivat muut mukaan mutta pääsiäisnoidat on kerätty viraston henkilökunnalta, kertoo toimistosihteeri  Tiina Hellstén.
Suurimman osan päivästä noidat tyytyvät lentämään vaitonaisina katon rajassa, mutta osan niistä voi vetää. Tuolloin katonrajasta kuuluu hurja käkätys.