Ari-Pekka Haapanen ja Lauri Heikkilä ehdolla eduskuntaan

0

VARSINAIS-SUOMI. Auralainen perussuomalaisten kunnanvaltuutettu Ari-Pekka Haapanen asettuu ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa. Marttilalainen kansanedustaja Lauri Heikkilä tähyää puolestaan jatkokautta Arkadianmäellä.
Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piiri päätti sunnuntaina Liedossa pitämässään ylimääräisessä piirikokouksessa tulevien eduskuntavaalien 17 ehdokkaan listasta.
Heikkilän ja Haapasen lisäksi ehdokkaiksi nimettiin myös nykyiset kansanedustajat Ritva ”Kike” Elomaa Maskusta ja Maria Lohela Turusta. Muut ehdokkaat ovat Vilhelm Junnila Naantalista, Juhani Pilpola Liedosta, Janne Aso Kaarinasta, Ville Tavio Turusta, Heikki Tamminen Salosta, Simo Rajamäki Loimaalta, Sanna Leivonen Salosta, Janne Nurmi Somerolta, Silvia Koski Sauvosta, Mira Katajamäki Liedosta, Kimmo Tarke Turusta, Satu Anttila Nousiaisista ja Ilpo Haalisto Nousiaisista.
Piirikokous päätti myös yksimielisesti hylätä kristillisdemokraattien esityksen vaaliliitosta.