Jeri Kaitonen ajoi SM-kultaa

0
Kolmas kerta toi Jerille mestaruuden. Kuva: Toni Kaitonen
Kolmas kerta toi Jerille mestaruuden.
Kolmas kerta toi Jerille mestaruuden. Kuva:Toni Kaitonen.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön Seudun Urheiluautoilijoihin kuuluva Jeri Kaitonen ajoi sunnuntaina Kokemäellä jokamiesluokan nuorten suomenmestariksi. Nyt viimeistä vuotta nuorten sarjassa ajava Jeri osallistui SM-kisoihin kolmatta kertaa.
Nuorten A-finaalin lähtö oli hyvin tasainen, mutta Kaitonen sai huippulähdön ja pääsi heti kärkeen. Seitsemästä muusta A-finalistista yksi kaatoi jo lähtösuoralle ja kaksi muuta ajoi ulos ensimmäisessä mutkassa.
Jokamiesluokan sääntöjen mukaan auto meni saman tien myyntiin eikä Kaitosia onnistanut ostoarvonnassa. Nyt edessä onkin jälleen uuden kilpurin rakentaminen heinäkuun puolivälissä olevia Pellon Poikkinainti -kisoja varten.