Keihäskosken tie- ja siltaremontit loppusuoralle

0
Keihäskoskelta purettiin vanha silta uuden tieltä. Liikenne siirtyy kiertotieltä uudelle sillalle ensi keskiviikkona.
Keihäskoskelta purettiin vanha silta uuden tieltä. Liikenne siirtyy kiertotieltä uudelle sillalle ensi keskiviikkona.
Keihäskoskelta purettiin vanha silta uuden tieltä. Liikenne siirtyy kiertotieltä uudelle sillalle ensi keskiviikkona.

PÖYTYÄ/Yläne. Oripääntien remontti välillä Levonsuo-Keihäskoski alkaa kaartaa loppusuoralle. Myös Keihäskosken uusi silta saadaan pian käyttöön. Oripääntien remontista vastaavan Oteran Oy:n työmaapäällikkö Mikael Hellström kertoo, että tie tulee ensi viikon aikana kuntoon ja molemmat kaistat saadaan käyttöön. Parhaillaan käynnissä ovat asvaltointityöt.
Ensi viikon alkupuolella aloitetaan myös Keihäskosken uuden sillan asvaltointi. Siltaremontista vastaavan YIT Rakennus Oy:n työmaapäällikkö Timo Lusenius kertoo, että liikenne siirretään kiertotieltä uudelle sillalle näillä näkymin ensi viikon keskiviikkona.
–Elokuun loppuun mennessä saadaan työt todennäköisesti päätökseen, hän sanoo.

Lue lisää 25.07.2014 lehdestä