Lantikalla kalliolle kukkulalle

0
Nousee, nousee, hitaasti mutta varmasti. Juho Syvähuoko seuraa edellä ajavaa Antti Ahosta.
Nousee, nousee, hitaasti mutta varmasti. Juho Syvähuoko seuraa edellä ajavaa Antti Ahosta.
Nousee, nousee, hitaasti mutta varmasti. Juho Syvähuoko seuraa edellä ajavaa Antti Ahosta.

Marttilalainen Antti Ahonen hiljentää ennen kalliolle nousua. Hän ottaa jakovaihteiston pienen puolen käyttöön ja kytkee keskitasauspyörästön lukon. Land Rover eli lantikka lähtee nousemaan todella verkkaista vauhtia ylös.
Meno on maltillista ja keinuvaa, mutta myös paikoitellen haastavaa. Ahosen perässä ajava salolainen Juho Syvähuoko yrittää jyrkästä paikasta ylös, mutta kallio ei anna armoa. On tehtävä korjausliike, ja lopulta lantikka nytkähtää eteenpäin.
–Tätä tämä parhaillaan on, sumplimista ja rajojen hakemista, Syvähuoko hymähtää.

Lue lisää 11.7.2014 lehdestä