Turun Kalikassa rakennetaan lentopallokenttää

0

PÖYTYÄ. Pyhäjärven rannalla olevalla Turun Kalikan virkistysalueella tehdään parhaillaan useita kunnostustöitä, joiden on tarkoitus valmistua ensi viikon aikana.
–Alueelle tehdään beach volley -lentopallokenttää ja myös alueen nurmikko kunnostetaan. Lisäksi  uimarannan tietä kunnostetaan niin, että sinne saadaan pelastustie, kertoo kaupungin maatilaintarkastaja Timo Sirkiä.
Rakennustyöt ovat herättäneet ihmetystä joissakin lähistön asukkaissa. Sirkiä toteaa kuitenkin, että työt ovat laadultaan sellaisia, joihin ei tarvita toimenpidelupaa.
Työmaa-alue on erotettu muista virkistysalueesta niin, että Kalikka on muilta osin tavanomaisessa käytössään.
Turun Kalikan alue on myös pöytyäläisten käytössä, sillä Pöytyä ja Turku tekivät keväällä yhteistoimintasopimuksen, jonka perusteella Turun ja Pöytyän Kalikat palvelevat kuntalaisia yhteisenä alueen kuntalaisten virkistyspalvelussa. Toimintaan liittyvä palveluvarustus on Pöytyän kunnan omistamalla alueella ja Turun kaupungin omistamaa aluetta voidaan käyttää uintiin, piknikkeihin ja erilaisiin peleihin.