Autoilija loukkaantui dramaattisessa ulosajossa

0
Kuljettaja joutui sairaalahoitoon suistuttuaan Kymppitieltä lähellä Tarvasjokea maanantai-iltana.
Kuljettaja joutui sairaalahoitoon suistuttuaan Kymppitieltä lähellä Tarvasjokea maanantai-iltana.
Kuljettaja joutui sairaalahoitoon suistuttuaan Kymppitieltä lähellä Tarvasjokea maanantai-iltana.

LIETO. Pakettiautolla tieltä suistunut autoilija loukkaantui myöhään maanantaina Kymppitiellä sattuneessa onnettomuudessa. Tarvasjoen suunnalta kohti Lietoa ajanut pakettiauto suistui jostain syystä tieltä ja törmäsi risteävän tien penkereeseen, josta auto lensi katon kautta ympäri kyljelleen ojaan.

Onnettomuus sattui noin 500 metriä Tarvasjoen rajalta Lietoon päin. Pelastuslaitos joutui leikkaamaan kyljellään olleen auton katon auki, jotta kuljettaja saatiin ulos autosta. Kuljettaja oli tajuissaan ja joutui jäämään sairaalahoitoon vammojensa vuoksi. Poliisi epäilee alkoholilla olleen osuutta onnettomuuteen.