Heidi Nevala loistaa heittolajeissa ja lentopallossa

0
Heidi Nevala on tänä kesänä parantanut ennätystään moukarinheitossa peräti yhdeksällä metrillä.
Heidi Nevala on tänä kesänä parantanut ennätystään moukarinheitossa peräti yhdeksällä metrillä.
Heidi Nevala on tänä kesänä parantanut ennätystään moukarinheitossa peräti yhdeksällä metrillä.

KOSKI. Kosken Kaiun Heidi Nevala,13, pitää hallussaan ikäluokkansa tämän kauden kotimaista kärkitulosta kuulantyönnössä. Moukarissa Nevala on sekä oman ikäluokkansa että vuotta vanhempien sarjassa tilastonelonen. Kiekossa Nevala on sijalla viisi ja keihäässä sijalla kahdeksan.

–Olen parantanut omaa ennätystäni tänä kesänä kaikissa lajeissa, Nevala kertoo.

Voimaa Nevala on saanut ilmeisesti synnyinlahjanaan kuten liikunnallisuutta ja urheilullisuutta muutenkin. Isoveljen perässä kilpakentille lähtenyt koskelaislupaus loistaa myös lentopallossa. Kesän meriitteihin lukeutuvat kuulantyönnön ja moukarinheiton piirinmestaruuksien lisäksi beach volleyn SM-pronssi ja voitokas turnaus Barcelonassa U15-maajoukkueen riveissä.

Lue lisää 05.09.2014 lehdestä