Kuulopalvelu laajenee Marttilaan ja Tarvasjoelle

0

MARTTILA, TARVASJOKI. Loimaan Seudun Kuulo ry laajentaa kuulopalvelutoimintaa Tarvasjoelle ja Marttilaan.

–Molemmissa tapauksissa toiminnan aloittaminen lähtee paikallisista toiveista. Tähän mennessä palvelua on ollut saatavilla Loimaan ja Alastaron lisäksi Koskella, Aurassa, Kyrössä ja Yläneellä, yhdistyksen puheenjohtaja Erja Linkki kertoo.

–Kuulopalvelu on vapaaehtoisjärjestön tuottamaa palvelutoimintaa, jossa tarjolla on opastusta, neuvontaa ja pienimuotoista huoltoa kuulokojeille. Toiminnasta vastaavat Kuuloliiton kouluttamat vapaaehtoiset ja asiakkaat ovat enimmäkseen ikääntyneitä kuulo-ongelmista kärsiviä, hän jatkaa.

Marttilassa ensimmäinen vastaanotto on keskiviikkona 24.9. kello 15–16 terveysasemalla ja Tarvasjoella tiistaina 21.10. kello 15–16 Hyvinvointikeskuksessa. Seuraavat kerrat ovat Marttilassa 26.11. ja Tarvasjoella 2.12.

– Jos kävijöitä riittää, jatkossa palvelua tarjotaan pari kertaa keväällä ja pari kertaa syksyllä, Linkki lupaa.