Kyrön maauimalan valmistuminen viivästyy

0
Reijo Hartikka myöntää, että Kyrön maauimalan remontti oli liian iso pala purtavaksi. Kuva: Maija Paloposki.
Reijo Hartikka myöntää, että Kyrön maauimalan remontti oli liian iso pala purtavaksi. Kuva: Maija Paloposki.
Reijo Hartikka myöntää, että Kyrön maauimalan remontti oli liian iso pala purtavaksi. Kuva: Maija Paloposki.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön maauimala ei täksi kesäksi valmistunut, vaikka kyläyhdistys niin oli suunnitellut. Nyt tavoitteena on, että maauimalassa päästäisiin pulikoimaan ensi keväänä.
Maauimalan remontti viivästyi Kyrön seudun kyläyhdistyksen puheenjohtajan Reijo Hartikan mukaan, koska työn määrä oli oletettua laajempi, eikä uurastus pitkänä hellejaksona houkutellut talkoolaisia. Uimarien ei kuitenkaan kannata heittää räpylöitä nurkkaan: talven aikana maauimalaan saatetaan järjestää avantouintipaikka.
Hartikka ja muut talkoolaiset eivät aio jäädä tumput suorina talvea odottamaan: suunnitelmissa on järjestää talveksi avantouintia. Mikäli maauimala ei sitä mahdollisuutta tarjoa, voidaan harkita myös uimalan viereisen paloaltaan käyttöä. Pohdinnassa on myös irrallisen, puilla lämmitettävän saunan hankkiminen.

Lue lisää 2.9.2014 lehdestä