Marttilan skeittipuisto avattiin skeitaten

0
–Kyllä jännitti, kun oli näin paljon ihmisiä katsomassa, kuntalaisaloitteen skeittipuistosta tehneet Hugo-Hermanni Heikkilä ja Valtteri Kullanmäki huokaisivat juhlallisen ensimmäisen laskun jälkeen. Kuva: Marika Koliseva
–Kyllä jännitti, kun oli näin paljon ihmisiä katsomassa, kuntalaisaloitteen skeittipuistosta tehneet Hugo-Hermanni Heikkilä ja Valtteri Kullanmäki huokaisivat juhlallisen ensimmäisen laskun jälkeen. Kuva: Marika Koliseva
–Kyllä jännitti, kun oli näin paljon ihmisiä katsomassa, kuntalaisaloitteen skeittipuistosta tehneet Hugo-Hermanni Heikkilä ja Valtteri Kullanmäki huokaisivat juhlallisen ensimmäisen laskun jälkeen. Kuva: Marika Koliseva

MARTTILA. Marttilan uuden skeittipuiston avajaiset vietettiin lauantaina ja skeittaajat ottivat paikan heti omakseen. Kuntalaisaloitteen skeittipuistosta puolitoistavuotta sitten tehneet nuoret miehet Hugo-Hermanni Heikkilä ja Valtteri Kullanmäki olivat innoissaan hankkeen totetumisesta.

–Mahtavaa, että tämmöinen tulee ihan vaan meidän pyynnöstä, Hugo riemuitsee.

Hugon mukaan skeittipuiston on sellainen kuin pitikin, tosin boxi olisi voinut hänen mielestään olla vähän matalampi.

–Boxissa olen oppinut nosen eli vain etuosa laudasta osuu maahan, Valtteri puolestaan kertoo.

–Osaan jo ollien ja aion harjoitella popparin, Hugo asettaa tavoitteeksi.

Skeittipuisto nousi Marttilaan Marttilan Murron talkooväen voimin. Puiston avajaisissa palkittiin hankkeen aktiivisimmat talkoolaiset Sari Kullanmäki, Mikko Laaksonen ja Tatu Korhonen.

Lue lisää 16.9.2014 lehdestä