Kosken vanhus- ja vammaisneuvosto kaipaa kuntalaisten näkemyksiä

0
Kosken vanhus- ja vammaisneuvosto esittäytyi palvelukeskuksen avointen ovien päivänä keskiviikkona.
Kosken vanhus- ja vammaisneuvosto esittäytyi palvelukeskuksen avointen ovien päivänä keskiviikkona.
Kosken vanhus- ja vammaisneuvosto esittäytyi palvelukeskuksen avointen ovien päivänä keskiviikkona.

KOSKI. Jos haluaa muutosta ikäihmisten tai vammaisten asioihin Koskella, kannattaa ottaa yhteyttä hiljattain toimintansa aloittaneeseen vanhus- ja vammaisneuvostoon. Puheenjohtaja Osmo Korhonen kertoo, että päätösvaltaa neuvostolla ei ole, mutta lausuntoja voidaan laatia ja tietoja viedään eteenpäin kunnan virkamiehille ja päättäjille.

–Voimme välittää eteenpäin tietoja puutteista, joita kentällä havaitaan.

Vanhuspalvelulain myötä jokaisessa kunnassa pitää olla ikäihmisten asioita ajava vanhusneuvosto. Koskella neuvosto on myös alueen vammaisten edunvalvoja. Neuvostoon kuuluu kahdeksan jäsentä ja sihteeri. Edustajia on paikallisista järjestöistä, kunnasta, seurakunnasta ja kunnanhallituksesta.

Lue lisää 10.10.2014 lehdestä