Joulupuut keräävät lahjoja lapsille

0
Auranmaan Nuorkauppakamari haluaa, että kaikki auranmaalaiset lapset saisivat tänä jouluna joululahjan.
 Auranmaan Nuorkauppakamari haluaa, että kaikki auranmaalaiset lapset saisivat tänä jouluna joululahjan.

Auranmaan Nuorkauppakamari haluaa, että kaikki auranmaalaiset lapset saisivat tänä jouluna joululahjan.

AURANMAA. Auranmaan Nuorkauppakamari on tänäkin vuonna mukana valtakunnallisessa Joulupuu-hyväntekeväisyystempauksessa ja järjestää Joulupuu-keräyksen alueensa lastensuojelun piirissä oleville lapsille. Keräyksen tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia.

Keräyksen avulla kootut lahjat jaetaan Auran, Kosken, Oripään, Pöytyän ja Tarvasjoen sosiaalitoimien kautta. Marttila ei ole mukana keräyksessä, koska MLL:n Marttilan yhdistys huolehtii siellä perinteisesti lahjojen hankinnasta.

Mukana olevien kuntien sosiaalitoimet ilmoittavat nuorkauppakamarille, minkä ikäisille tytöille ja pojille lahjoja tarvitaan. Se pystyttää yhteistyökauppoihin kuuset, joihin on kiinnitetty jokaista lasta varten oma pakettikortti. Kaupassa asioidessaan ihmiset voivat ottaa haluamansa pakettikortin, ja palauttaa sen takaisin, joko itse tehdyn tai valmiina ostetun lahjan kera. Paketit käydään säännöllisesti keräämässä, ja keräysajan päätyttyä ne toimitetaan alueen sosiaalitoimistoille, jotka huolehtivat lahjat eteenpäin lapsille.

Joulupuut pystytetään ensi maanantaihin mennessä Auran keskustan, Kyrön, Riihikosken ja Yläneen Sale-kauppoihin sekä Oripään Siwaan. Tarvasjokelaisten toivotaan tuovan lahjansa Auran Saleen.

–Käytännössä keräys toteutuu siten, että keräyspaikoille on pystytetty joulukuusi, jonka oksille on viety kutakin lasta varten oma pakettikortti. Kaupassa asioidessaan ihmiset voivat ottaa haluamansa pakettikortin, ja palauttaa sen takaisin, joko itse tehdyn tai valmiina ostetun lahjan kera, projektia Auranmaan Nuorkauppakamarissa vetävä Tiina Leppämäki selvittää.