Raju risteyskolari Ollilassa

0
Mediheli ja ambulanssi kiirehtivät kolaripaikalle. Kuva: Simo Päivärinta.
Mediheli ja ambulanssi kiirehtivät kolaripaikalle. Kuva: Simo Päivärinta.
Mediheli ja ambulanssi kiirehtivät kolaripaikalle. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA/Ollila. Kymppitien ja Kyröntien risteyksessä sattui tiistaina kello 9.30 aikaan risteyskolari, jossa yksi ihminen loukkaantui. Kolarin osapuolina olivat henkilöauto ja pakettiauto, jotka vaurioituivat pahoin.
Onnettomuus sattui, kun Ollilan suunnasta stop-merkin takaa  tullut pakettiauto törmäsi 10-tietä Hämeenlinnan suunnasta tulleen henkilöauton kylkeen. Henkilöauto paiskautui törmäyksen voimasta ojaan ja pakettiauto jäi keskelle tietä. Henkilöautossa ollut ypäjäläisnainen kuljetettiin sairaalahoitoon. Pakettiauton kuljettaja vietiin tarkastettavaksi.