Yksi loukkaantui kolmen auton ketjukolarissa

0

PÖYTYÄ/Riihikoski. Yksi henkilö loukkaantui lievästi kolmen auton ketjukolarissa Riihikoskella keskiviikkona. Tapahtumaketju sai alkunsa iltapäivällä varttia yli viiden aikaan, kun kantatiellä Turun suuntaan ajanut kuorma-autoyhdistelmä oli kääntymässä Yläneentielle. Yhdistelmän perässä ajaneet kaksi henkilöauton kuljettajaa hiljensivät vauhtiaan kääntyvän ajoneuvoyhdistelmän vuoksi, mikä jäi huomaamatta neljäntenä jonossa ajaneelta loimaalaismieheltä.
Henkilöautoa kuljettanut mies ei huomannut edellään ajavien lähes pysähtyneen, vaan törmäsi edellään olleen auton takaosaan. Törmäyksen seurauksena peräänajetuksi tullut auto kimposi jonossa toisena olleen henkilöauton takaosaan.
Kaikki kolme henkilöautoa vaurioituivat ketjukolarissa, ajoneuvoyhdistelmä ennätti kääntyä pois alta. Ketjukolarissa loukkaantunut kuljetettiin lääkärintarkastukseen. Alkoholilla ei ollut osuutta kolariin.