Taru Hockeyn vierasottelusta muodostui trilleri

0
ParSport ei päästänyt hirvilaumaa helpolla. Kuva: Markku Pönni
ParSport ei päästänyt hirvilaumaa helpolla. Kuva: Markku Pönni
ParSport ei päästänyt hirvilaumaa helpolla. Kuva: Markku Pönni

PARAINEN, TARVASJOKI. Taru Hockeyn pelit jatkuivat vierasottelulla viime lauantaina Paraisilla ParSportin vieraana. Tasaiseksi odotettu kohtaaminen kahden kärkipään joukkueen välillä osoittautui todelliseksi jännitysnäytelmäksi.

ParSport aloitti ottelun juuri kuten odotettavissa oli, kovalla luistelulla ja taklauspelillä. Ensimmäisen erän avauspuoliskolla kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia mielin määrin ja vieraat olivat hätää kärsimässä.

Toisen erän puolivälissä alkoi Miikka Laukkanen -show. Jo maalin iskenyt hyökkääjä tasoitti pelin kahdella osumallaan vielä ennen erän loppua, viimeistellen hattutempun. Laukkasen osumat nostivat koko joukkueen hyvään lentoon ja ainoastaan ParSportin maalivahdin hyvät otteet estivät lisäosumien syntymisen.

Tiukan taistelun jälkeen pisteet jaettiin 6–6.

Ensi viikonloppuna Taru Hockey pelaa kaksi jatkosarjan kannalta erittäin tärkeää ottelua. Perjantaina vuorossa on vierasottelu Uudessakaupungissa Jääkotkien vieraana ja lauantain 7.2. kotiottelussa on vastassa Turun Kisa-Veikot. Kotiottelu alkaa kello 16.

Lue lisää 03.02.2015 lehdestä