Iloa liikkumisesta

0
Koskella liikutetaan välitunneilla muitakin jäseniä kuin kännykkäpeukaloa.
Koskella liikutetaan välitunneilla muitakin jäseniä kuin kännykkäpeukaloa.
Koskella liikutetaan välitunneilla muitakin jäseniä kuin kännykkäpeukaloa.

KOSKI. Kosken koulukeskuksen pihalla jytisee keskellä päivää rytmikäs musiikki, frisbeekiekko liitää ilmassa, koripallo sujahtaa sukkaan ja jalkapallo liikkuu sujuvasti kaverilta toiselle. Missä ovat kaikki älypuhelimensa hiplaamiseen tarmonsa suunnanneet?
Vauhdissa on vastaliike kovasti jalansijaa vallanneen liikkumattoman elämäntavan selättämiseksi. Kosken seudun yläaste on mukana valtakunnallisessa MunLiike-kampanjassa, jossa yläasteen oppilaita kannustetaan liikkumaan aktiivisesti välituntien aikana ja koulupäivän jälkeen nuorten suunnittelemalla tavalla, nuorten ehdoilla.

Lue lisää 28.4.2015 lehdestä