Nuorkauppakamarin teemaillassa kannustetaan uskallukseen ja yritteliäisyyteen

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Auranmaan nuorkauppakamari järjestää torstaina 16.4. klo 18 Kyrön Kurkisalissa Uskalla Yrittää! -illan, jossa kuullaan kolme erilaista tarinaa yrittämisestä ja uskaltamisesta. Tilaisuus on suunnattu nuorille, jotka miettivät tulevaa urapolkuaan, sekä aikuisille, jotka kaipaavat uutta näkökulmaa työelämäänsä.

Tilaisuudessa omaa tarinaansa uskalluksesta ja yritteliäisyydestä kertovat Hanna Sieppi, Lauri Heiliö ja Hanna Pitkänen. Sieppi kertoo työuratarinaansa, joka eri mutkien kautta vei liiketoiminnan kehityspäälliköksi Musti ja Mirri -ketjuun. Kansainvälisen logistiikkayrityksen Wiima Logisticsin perustanut Heiliö puolestaan kertoo yrittäjätarinaansa.

Pitkänen on ammattiurheilija, jonka tavoitteena on Rion olympialaiset. Naisten ilmakiväärissä kilpaileva Pitkänen kertoo, millaista on hankkia yhteistyökumppaneita ja millaista uskallusta ja yrittämistä oman urheilu-uran rakentaminen vaatii.

Uskalla yrittää -ilta on jatkoa viime vuonna järjestetylle Uskalla menestyä -seminaarille, jossa puhuivat Aleksi Valavuori ja Ari Hannula. Tilaisuus on maksuton.