Esmeralda on Lauluveijari – katso video

0
Lauluveijari-titteli on jo saatu ja kesällä Esmeralda laulaa Tangojuniori-kisan semifinaalissa.
Lauluveijari-titteli on jo saatu ja kesällä Esmeralda laulaa Tangojuniori-kisan semifinaalissa.
Lauluveijari-titteli on jo saatu ja kesällä Esmeralda laulaa Tangojuniori-kisan semifinaalissa.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyröläinen Esmeralda Taponen lauloi toukokuun alussa itsensä varsinaissuomalaisen Lauluveijarit-kisan ykköseksi. Raision Myllyssä käydyssä loppukilpailussa tuomariston vakuutti hänen esittämänsä herkkä Metsälammella-laulu. Kesän mittaan harjoitellaan uusia lauluja, sillä pian on edessä Nuori Tähti -laulukilpailun esikarsinta Turussa ja sen jälkeen, heti Seinäjoen Tangomarkkinoiden alussa Tangojuniori-kisan semifinaali.
Laulaminen on Esmeraldasta hauskaa varsinkin yhdessä youtube-videoiden kanssa, mutta hänen mielikappaleensa eivät välttämättä ole niitä, joita laulunopettaja ja äiti suosittelevat harjoiteltavaksi laulukilpailuihin. Esmeralda pitää reippaasta musiikista ja Risto Räppääjästä mutta kilpailukappaleiksi kannattaa valita lauluja, joiden melodia ja tulkinta ovat riittävän haastavia osoittamaan tytön kyvyt.
Esmeraldan kilpailujännitys on kokemuksen myötä vähentynyt sellaiseksi, että siitä on enemmänkin hyötyä sopivaan kilpailuvireeseen valmistautumisessa. Kilpailumenestyksestä huolimatta tyttö ei haaveile laulajan urasta.
–Eläinlääkäriksi tai voimistelijaksi tai kampaajaksi olisi kiva ruveta, tyttö pohtii.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=Zp-vjvQtkhU” autohide=”yes” rel=”no” theme=”light”]

 

Lue lisää 15.5.2015 lehdestä