Kultasirkkujen laululle loppu

0
Levyjäkin levyttäneen musiikkiryhmän toiminta päättyy suvivirren soidessa.
Levyjäkin levyttäneen musiikkiryhmän toiminta päättyy suvivirren soidessa.
Levyjäkin levyttäneen musiikkiryhmän toiminta päättyy suvivirren soidessa.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen koulun musiikkiryhmän toiminta päättyy kuluvan lukuvuoden päättyessä. Musiikkiryhmä on jo useamman vuoden tarjonnut 3.–6.-luokkalaisille musikaalisille oppilaille mahdollisuuden opiskella musiikkia tavanomaista laajemmin. Musiikkiryhmän keskeisiä toimintoja on ollut Kultasirkut-kuoro, joka on vuosien varrella levyttänyt levyjäkin.
–Lähtökohta on, että painotettua musiikin opetusta tarjotaan Jokilaakson koulussa Liedon keskustassa, Tarvasjoen koulun rehtori Janne Ahlqvist kertoo.
Tarvasjoen koulun musiikkiryhmä saattaa saada jatkoa suppeammassa muodossa joko kerhotoimintana tai kansalaisopiston toimintana. Ahlqvist kuitenkin huomauttaa kerhoavustusten olevan epävarmoja ja tälle pohjalle on hänen mukaansa huono rakentaa pitkäjänteistä toimintaa.

Lue lisää 8.5.2015 lehdestä