Vielä ehtii hakea Liedon kerho- ja puistotoimintaan

0

LIETO. Lieto järjestää kerhotoimintaa kotona tai yksityisessä perhepäivähoidossa oleville 3–5-vuotiaille lapsille sekä puistotoimintaa alle kouluikäisille mutta yli 1,5-vuotiaille lapsille. Hakuaika syksyllä alkavaan kerhotoimintaan ja puistotoimintaan päättyy ensi maanantaina.

Kerhotoimintaan voivat osallistua 3-vuotiaat lapset kerran viikossa ja 4–5-vuotiaat lapset 1–2 kertaa viikossa. Sekä kerho- että puistotoiminnasta tiedottaa Liedon avoimen päiväkodin lastentarhanopettaja Leena Karvala. Hakulomakkeet löytyvät Liedon kunnan nettisivuilta.

Kerhotoiminnan tarvetta kartoitetaan haulla ja kerhoryhmät muodostetaan taloudelliset resurssit huomioiden. Puistotoimintaa järjestetään Liedon keskustassa, mutta tarvasjokelaisetkin ovat Karvalan mukaan tervetulleita mukaan puistotoimintaan.