Elvis kuoriutui kaupan kananmunasta

0
Alle viikon ikäinen Elvis-Tipu on veikeä tepastelija.
Alle viikon ikäinen Elvis-Tipu on veikeä tepastelija.
Alle viikon ikäinen Elvis-Tipu on veikeä tepastelija.

LIETO/Tarvasjoki. Piipittäjästä ei voi erehtyä. Kallisten olohuoneessa kirmaava pikkuruinen kipittelijä ei ole tavanomaisin lemmikki. Terhakka ja menevä Elvis on nimittäin perheen kotihautomossa kuoriutunut tipu.

– Tipun lanneliike on sellainen, että Elvis se on, Sanna Kallinen virnistää.

Keskiviikkoiltana kuoriutunut Elvis oli odotettu tipu. Kalliset olivat aikaisemmin puhuneet muutaman kanan hankkimisesta. Niinpä kun perhe keväällä sai tietää kotihautomossa kuoriutuneista tipuista, oli hautomista päästävä itsekin kokeilemaan. Perheenisä Kari-Matti rakensi vanhasta kylmälaukusta hautomon, jonka hehkulampun alle marketista ostetut luomumunat laitettiin hautumaan.

 

Lue lisää 28.7.2015 lehdestä