Kirkontornista näkee kaukaisuuteen

0
Yläneen kirkontornissa pääsee ihastelemaan tällaista maisemaa puunlatvojen yläpuolelta Pyhäjärven suuntaan. Kuva: Arimo Helmisaari.
Yläneen kirkontornissa pääsee ihastelemaan tällaista maisemaa puunlatvojen yläpuolelta Pyhäjärven suuntaan. Kuva: Arimo Helmisaari.
Yläneen kirkontornissa pääsee ihastelemaan tällaista maisemaa puunlatvojen yläpuolelta Pyhäjärven suuntaan. Kuva: Arimo Helmisaari.

PÖYTYÄ/Yläne. Kaikilla kiipeilyhaluisilla on sunnuntaina mahdollisuus silmäillä Yläneen kirkontornista avautuvia maisemia. Kellotapuliin voi kiivetä messun jälkeen, jolloin kirkkoa ja sen urkuja esitellään muutenkin.
Tornista avautuu kirkkaalla säällä maisema Pyhäjärven eteläpäähän asti. Kirkontornissa on opas paikalla koko ajan. Kapuaminen tapahtuu omalla vastuulla, viiden euron maksulla ja yksi henkilö kerrallaan. Tapahtuman tuotto menee lähetystyön hyväksi. Samalla elämyslipulla saa vielä kahvit seurakunnan Kahvituvasta.

Lue lisää 17.7.2015 lehdestä