Mariannen maku jyräsi Kismet-testissä

0
Kaikki Kismetit osoittautuivat testissä hapansilakkaa herkullisemmiksi.
Kaikki Kismetit osoittautuivat testissä hapansilakkaa herkullisemmiksi.
Kaikki Kismetit osoittautuivat testissä hapansilakkaa herkullisemmiksi.

Smash söi Kismet-suklaapatukat ja pisti ne paremmuusjärjestykseen.

Kismet original. Aito ja alkuperäinen Kismet on jo melko tuttu maku tottuneeseen suuhun. Yleisesti Kismet-patukoissa pidän sen rapeasta vohvelista, mutta samalla sen yksinkertaisuudesta. Syötyään Kismetin alkuperäistä versiota kyllästymiseen asti kokeilee mielellään jotain uusia makuja. * * *

Kismet Marianne. Mariannekarkin maku tuo mukavaa raikkautta muuten melko raskaaseen suklaan makuun. Melko tuttu ja turvallinen Marianne oli siis todella osuva lisä patukkaan. Tätä patukkaa söi mielellään, ja suklaapatukan ominaiseen tapaan se tappaa makean nälän. * * * * *

Kismet Fazerina. Fazerinan maku toi melko paljon lisämakeutta jo valmiiksi makeaan patukkaan. Patukasta oli tullut jopa ehkä liian äkkimakea ja jokin suolainen olisi sopinut mukaan patukkaan. Kuitenkin pidin ideasta, jossa Fazerina ja Kismet on sekoitettu. * * * *

Kismet Lakritsi (uutuus). Lakritsin maku toi päinvastaisen vaikutelman Fazerinaan verrattuna. Maku oli ehkä jopa suolaisen makuinen, muttei ollenkaan huono lisä rapean vohvelin, suklaapäällysteen ja muuten makean kanssa. * * * *
(E.P.)

Arvosteluasteikko
* * * * *  Mahtava! Tahtoo lisää!
* * * *  Aika hyvä
* * *  Kannattaa maistaa
* *  Kannattaa maistaa, jos vaihtoehtona on hapansilakka
*  Ei kannata maistaa, vaikka vaihtoehtona olisi hapansilakka.