Susiviestiä ministerille

0
Kansanedustaja Annika Saarikko tutustui yrittäjä Satu Onnelan opastuksella Kivilän puutarhan reheviin persiljaviljemiin.
Kansanedustaja Annika Saarikko tutustui yrittäjä Satu Onnelan opastuksella Kivilän puutarhan reheviin persiljaviljemiin.
Kansanedustaja Annika Saarikko tutustui yrittäjä Satu Onnelan opastuksella Kivilän puutarhan reheviin persiljaviljemiin.

ORIPÄÄ. Oripäässä vieraillut kansanedustaja, keskustan turkulainen varapuheenjohtaja Annika Saarikko lupasi nostaa Varsinais-Suomen susitilanteen esille maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikasen kanssa.
Saarikko keskusteli Oripään vierailunsa aikana alueen susitilanteesta paikallisen riistaväen ja hevostilallisten edustajien kanssa. Susilauma tappoi shetlanninponin Oripään Latvalla pari viikkoa sitten.
–Ymmärrän elinkeinonharjoittajien huolen oikein hyvin. Itsellänikin on susiasiaan omakohtaista tuntumaa, sillä isäni asuu asuu Oripään Tanskilassa, jossa näyttää olevan maakunnan tiheimpiä susikantoja, Saarikko totesi.

Lue lisää 7.8.2015 lehdestä