Lieto turvaa lainajärjestelyllä Tarvashovin toiminnan

0
Tarvashovin kuntosalin pinnat uusittiin samalla, kun tiloissa havaittu vesivanhinko korjattiin.
Tarvashovin kuntosalin pinnat uusittiin samalla, kun tiloissa havaittu vesivanhinko korjattiin.

LIETO/Tarvasjoki. Liedon kunnasta tulee Tarvashovin lainoittaja. Torstaina kokoontunut Nuortentalo Tarvashovi Oy:n yhtiökokous hyväksyi Liedon kunnanvaltuuston jo omalta osaltaan hyväksymät lainajärjestelyt.

Liedon kunta maksaa takaajan ominaisuudessa yhtiön vajaan 250 000 euron velan Tarvasjoen Osuuspankille. Järjestelyn jälkeen Tarvashovi on yhteensä noin 330 000 euroa velkaa Liedon kunnalle, sillä alkuvuodesta kunta lainasi yhtiölle 87 000 euroa.

Nykyisen lainan lisäksi Liedon kunnanvaltuusto on valtuuttanut kunnanhallituksen myöntämään yhtiölle uuden 200 000 euron lainan kiinteistöpanttioikeuksia vastaan. Tarvashovin yhtiökokous hyväksyikin myös nykyisten kiinnityksien ja uusien yhteensä 510 000 euron kiinnityksien luovuttamisen ja panttaamisen Liedon kunnalle.

Lainajärjestelyllä pyritään yhtiön hallituksen puheenjohtajan Kari Haapasen ja kunnanjohtaja Esko Poikelan mukaan turvaamaan remonttia vaativan Tarvashovin toiminta ja kehittäminen. Sekä Tarvashovin hallituksessa että kunnassa ollaan tyytyväisiä järjestelyyn.
Lue lisää 29.9.2015 lehdestä