Niittykulmalla kirmasi yli tuhat pihkaniskaa

0
Radalle muodostui paikoin ruuhkaa, kun finaalissa kisasi 1100 suunnistajaa. Kuva: Kiti Salonen
Radalle muodostui paikoin ruuhkaa, kun finaalissa kisasi 1100 suunnistajaa. Kuva: Kiti Salonen
Radalle muodostui paikoin ruuhkaa, kun finaalissa kisasi 1100 suunnistajaa. Kuva: Kiti Salonen

PÖYTYÄ/Niittykulma. Veteraanisarjojen pitkän matkan SM-kisat suunnistettiin viikonloppuna Pöytyän Niittykulmalla. Sunnuntain finaaliin osallistui yli 1100 suunnistajaa. Radat saivat kilpailijoilta kiitosta.

–Tykkäsin, että tämä oli aika vauhdikas rata. Tosin välillä sai myös mennä aika rauhassa, kun maasto oli niin pienipiirteistä ja metsässä oli tosi paljon porukkaa, D35-sarjassa kilpaillut Veera Kortelainen kommentoi.

Kilpailunjohtaja Ari Salonen ja tiedottaja Ilkka Nokka summasivat, että koska heillä oli kisan aikana varaa seistä kisakeskuksessa kädet taskuissa, oli se merkki siitä, että järjestelyt sujuivat erinomaisesti.

Rasti 88 on rutinoitunut kisojen järjestäjä, sillä viimeisen viiden vuoden aikana seura on ollut järjestämässä muun muassa SM-yökisoja ja veteraanisarjojen keskimatkan SM-kisoja.

Lue lisää 08.09.2015 lehdestä